MUŠKARAC POGINUO KOD KANJIŽE: Zbog brze vožnje udario u metalnu ogradu kraj puta

R. Š.

18. 03. 2024. u 13:00

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu od Kanjiže prema Horgošu, poginuo je vozač iz Kanjiže (56).

МУШКАРАЦ ПОГИНУО КОД КАЊИЖЕ: Због брзе вожње ударио у металну ограду крај пута

Foto: R. Š.

Život je izgubio kada je, u subotu po podne, vozeći automobil, usled prebrze vožnje udario u metalnu ogradu, odnosno branik koji se nalazi pored kolovoza.

- Vozač je bio sam u automobilu i preminuo je usled povreda zadobijenih kada je automobilom udario u branik. Uzrok ove nesreće je neprilagođena brzina. Osim ovog prekršaja, koji je imao tragičnu posledicu, registrovana su još 23 prekršaja prekoračenja brzine – rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi, koja je nadležna i za područje opštine Kanjiža.

Foto: R. Šegrt

Saobraćajna policija Kikinda

Inače, prema podacima PU Kikinda, tokom vikenda se dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica zadobila teže, a dva lakše telesne povrede. Tri nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine, dve zbog nepropisnih radnji s vozilima, a po jedna zbog neustupanja prvenstva prolaza i zbog propusta vozača usled lošeg psihičkog stanja, nepažnje i rasejanosti. U saobraćajnim nezgodama za vikend nastala je materijalna šteta od 571.000 dinara.

- Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja protiv učesnika je podneto 38 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 159 prekršajnih naloga. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci iz saobraćaja su isključena čak 23 vozača, a sedam je zadržano u policiji na trežnjenju – saopšteno je iz kikindske Policijske uprave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić