PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MIRJANE KARANOVIĆ: Tužilaštvo traži uslovnu kaznu za glumicu

N.B.

06. 07. 2023. u 12:06

PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Prvom osnovnom sudu optužni predlog protiv glumice Mirjane Karanović, zbog sumnje da 27. oktobra prošle godine počinila krivično delo teška telesna povreda.

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ МИРЈАНЕ КАРАНОВИЋ: Тужилаштво тражи условну казну за глумицу

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

​Kako se navodi u optužnom aktu, Mirjana Karanović je tog dana u dvorištu stambene zgrade, teško povredila S. S., tako što ju je, kako se tvrdi, posle kraće svađe, desnom rukom uhvatila u predelu grudi, protresla je, a zatim odgurnula. Žena je pala na beton i usled pada zadobila je prelom leve butne kosti.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne uslovna kazna, tačnije  kazna zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od dve godine ne učini novo krivično delo.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (13)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar