DARKO KOSTIĆ PONOVO IZBEGAO SUĐENJE: Novi advokat da se upozna sa predmetom

J.D.Lj.

10. 08. 2023. u 13:42

U PRVOM osnovnom sudu u Beogradu danas je ponovo odloženo suđenje poznatom modnom kreatoru Darku Kostiću, koji se tereti da je 19. aprila, u svom ateljeu u centru grada, vezao Š. H. i pretio mu nožem i ubistvom.

ДАРКО КОСТИЋ ПОНОВО ИЗБЕГАО СУЂЕЊЕ: Нови адвокат да се упозна са предметом

Darka Kostića privode u tužilaštvo / Foto ATAImages

Pretres je odložen za 12. septembar, jer je Kostić angažovao novog advokata koji je zatražio dodatno vreme da se upozna sa predmetom i pripremi odbranu.

Inače, za modnim kreatorom je bila raspisana poternica, jer se nije pojavljivao na suđenjima, ali je ona u međuvremenu povučena. Ipak, na snazi mu je ostala mera zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenim Š. H.

Optužnicom Prvog osnovnog tužilaštva, Kostiću se na teret stavlja krivično delo protivpravno lišenje slobode i ugrožavanje sigurnosti, a sudu je predloženo da ga osudi na kaznu od najmanje dve godine zatvora.

Podsetimo, Darko je nedavno ponovo bio u središtu skandala, kada se sa povredama pojavio u Urgentnom centru. Izjavio je tada, navodno, da ga je izvestan mladić koji je bio u njegovom stanu udario čašom u glavu. 

Međutim, taj muškarac je, prema nezvaničnim informacijama, priznao da je udario kreatora, ali je tvrdio da je to učinio jer ovaj nije želeo da ga pusti da izađe iz stana.

Kostića je Treći osnovni sud u Beogradu pre dve godine osudio na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom zbog polnog uznemiravanja jednog maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu