MIKA I MILENA LICEM U LICE: Nastavlja se suđenje Miroslavu Aleksiću, iskaz daje glumica Milena Radulović

S. J. M.

19. 09. 2023. u 08:00

MIROSLAVU Aleksiću, optuženom za silovanja i nedozvoljene polne radnje nad sedam polazinica svog dramskog studija "Stvar srca", danas se nastavlja suđenje u Višem sudu u Beogradu, a iskaz će dati glumica oštećena Milena Radulović.

МИКА И МИЛЕНА ЛИЦЕМ У ЛИЦЕ: Наставља се суђење Мирославу Алексићу, исказ даје глумица Милена Радуловић

M.Anđela

Ona figurira kao prva devojka koja je prijavila Aleksića i okupila druge i organizovala ih da se osmele i prijave ga za seksualna zlostavljanja.

Aleksić je iznoseći ranije odbranu kazao da u događajima koje Milena u prijavi pominje nije učestvovao, da je ona to sve izmislila, jer joj je najvažnije da postane poznata i priznata, a od završetka glume na FDU bila je praktično bez posla, jer je nisu birali na kastinzima. On kaže da je iz američkih filmova prekopirala scene seksa na frižideru i klaviru i optužila ga za silovanje i da je ceo slučaj jedan projekat. Iznoseći odbranu tvrdio je da je Milena od izlaska iz dramskog studija održavala korektne odnose sa njim, da je dok je studirala dolazila često u studio, dovodila mlađu sestru, dovodila druge ljude i decu i na kraju dolazila i kod njega u kuću na Kosmaju.

Milena Radulović je peta oštećena devojka, koja će biti saslušana u sudu. Do sada su sve one ostajale pri svom iskazu datom u tužilaštvu, a onda u sudnici odgovarale na pitanja odbrane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo