GLUMCI PRED SUDOM: Počinje suđenje po tužbi Branislava Lečića protiv Anđele Jovanović

N.B.

06. 03. 2024. u 07:53

PRED Prvim osnovnim sudom u Beogradu za danas je zakazan početak ročišta po tužbi glumca Branislava Lečića, koju je podneo protiv svoje mlađe koleginice Anđele Jovanović.

ГЛУМЦИ ПРЕД СУДОМ: Почиње суђење по тужби Бранислава Лечића против Анђеле Јовановић

Foto: ATA images

U tužbi se navodi da "kada je Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije "Radio Mileva", u epizodnoj ulozi, javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan, napustiti projekat iz revolta".

Dalje se ističe da je producentska kuća bila primorana da otkaže angažman Lečiću, "imajući u vidu da Anđela Jovanović više godina igra u seriji i da prema njenom liku publika gaji određene simpatije".

Lečić je istakao da su tužbu podneli njegovi advokati, jer je reč o uskraćivanju prava na rad, što niko nema pravo da radi i što je, kako je naveo, zakonski prekršaj. Zbog povrede ugleda i časti traži da mu isplati ‪300.000 dinara. 

BONUS VIDEO:"KiM JE POSTAO TREND" Peđa Vasić o patriotizmu - Ljudi se busaju, a ne znaju ništa!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu