DROGIRAN POKOSIO DEVOJČICU (14) ELEKTRIČNIM TROTINETOM: Novi detalji saobraćajne nesreće u Batajnici

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

29. 04. 2024. u 14:28

MLADIĆ Č. L. (21), koji je u subotu oko 19 sati, na pešačkom prelazu u Batajnici električnim trotinetom pokosio Đ.A. (14) bio je pod dejstvom amfetamina i kanabisa.

ДРОГИРАН ПОКОСИО ДЕВОЈЧИЦУ (14) ЕЛЕКТРИЧНИМ ТРОТИНЕТОМ: Нови детаљи саобраћајне несреће у Батајници

Foto: Novosti

On će danas biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Njemu je posle nesreće određen pritvor do 48 sati.

Inače, povređenoj devojčici konstatovane su teške telesne povrede.

Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, Č.L. je 27. aprila oko 19 i 30 sati u Batajnici, u Ulici Stevana Dubajića kod broja 20 izvršio krivično delo Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On je vozeći električni trotinet, udario devojčicu Đ. A. (14), koja je ulicu prelazila na obeleženom pešačkom prelazu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: VEČNA KUĆA -  Grob Bojane Janković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost