OVO JE MLADIĆ KOJI JE UBIJEN KOD PODGORICE: Navodno bio blizak škaljarcima, porodica prepoznala ugljenisano telo po tetovažama

Novosti online

10. 04. 2023. u 12:13

TELO V. V. (23), mladića navodno bliskog škaljarskom klanu, pronađeno je u subotu u selu Šteke nadomak Podgorice.

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ ЈЕ УБИЈЕН КОД ПОДГОРИЦЕ: Наводно био близак шкаљарцима, породица препознала угљенисано тело по тетоважама

Foto: Instagram

Kako prenose crnogorski mediji, njegov nestanak nije bio prijavljen sve do kasno preksinoć, nakon čega je porodica i pozvana da identifikuje telo.

Oni su, prema pisanju medija, prepoznali mladića i ispričali da ga nekoliko dana nisu videli.

Telo nije bilo skroz izgorelo, a ostale su vidljive tetovaže po nogama, koje su verovatno pomogle u prepoznavanju, navode crnogorski mediji.

Telo mladića je primetio meštanin koji je obilazio imanje. On je odmah pozvao policiju a inspektori su na licu mesta na 200 metara udaljenosti od glavnog seoskog puta uočili poluugljenisano telo i pored njega nekoliko čaura.

Vidak je, prema pisanju medija, još jedan pripadnik škaljarskog klana koji je ubijen, a on je, kako navode, peti po redu za manje od godinu dana.

Dvojica visokopozicioniranih članova i vođa ovog kriminalnog klana, podsetimo, likvidirani su u roku od samo tri meseca prošle godine.

- Škaljarski klan pretrpeo je velike udarce u poslednjih godinu dana. Na već oslabljenu grupu poslati su plaćenici koji su u junu 2022. ubili Milića Minju Šakovića u Budvi, u avgustu Gorana Vlaovića na Pagu i u septembru vođu klana Jovana Vukotića u Istanbulu - kaže izvor.

Minja Šaković je, prema pisanju medija, bio jedan od najistaknutijih pripadnika škaljarskog klana. Njegova likvidacija je planirana i ranije, a za njegovo ubistvo terete se pripadnici kavačkog klana.

Goran Vlaović je takođe smatran istaknutim pripadnikom škaljarskog klana. Vlaović i Šaković likvidirani su u razmaku od desetak dana.

(Kurir)

BONUS VIDEO: KRVAVI ZLOČIN U NIŠU - Porodična kuća u kojoj je brat sekirom ubio brata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!