"S TUGOM SMO SAZNALI ZA ORUŽANI NAPAD..." Devojčica iz Francuske među žrtvama masakra na Vračaru

Novosti online

03. 05. 2023. u 22:41

FRANCUSKO ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da je među žrtvama napada u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu učenica francuske nacionalnosti.

С ТУГОМ СМО САЗНАЛИ ЗА ОРУЖАНИ НАПАД... Девојчица из Француске међу жртвама масакра на Врачару

Foto N. Skenderija

- Sa tugom smo saznali za oružani napad koji se dogodio u školi 'Vladislav Ribnikar' u Beogradu 3. maja ujutru, koji je izazvao veliki broj žrtava među učenicima i nastavnicima, a među kojima je i učenica francuske nacionalnosti - navodi se u saopštenju na sajtu ministarstva.

Podsećamo, osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su jutros o oružanom napadu jednog četrnaestogodišnjeg učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda.

Šestoro učenika i jedna nastavnica su povređeni a napadač je uhapšen, preneo je Kurir.

BONUS VIDEO: Policija odvodi učenika koji je pucao u školi na Vračaru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)