UBICA IZ MLADENOVCA PRIZNAO ZLOČIN: Uroš Blažić ostaje iza rešetaka

Novosti online

06. 05. 2023. u 17:14 >> 17:22

U SMEDEREVSKOM tužilaštvu završeno je saslušanje Uroša Blažića, osumnjičenog da je usmrtio osmoro i ranio 14 mladih iz sela u okolini Mladenovca i Smedereva.

УБИЦА ИЗ МЛАДЕНОВЦА ПРИЗНАО ЗЛОЧИН: Урош Блажић остаје иза решетака

Foto: MUP

Kako saznajemo, njemu je određen pritivor do 30 dana. 

- Priznao je da je izvršio masakr navodeći da je upotrebom automatske puške i pištolja na tri lokacije na teritoriji Smedereva i Mladenovca pucao na više lica koja su se nalazila u grupi, a koja nije poznavao, da bi zaplašio stanovništvo navedenih naseljenih mesta - prenosi "Blic".

Blažiću se stavlja na teret da je da je 4. maja tokom noći ubio osam osoba, a pokušao da ubije još 12 osoba.

- Prilikom pretresa osumnjičenog i prostorija koje je koristio pronađena je veća količina oružja i municije, dok je prilikom bekstva sa lica mesta, najpre ukrao tuđi automobil, a potom u blizini naplatne rampe "Mali Požarevac" pretio bombom taksisti i putnici u taksi vozilu, koja je bila u drugom stanju, te naterao taksistu da ga odveze u Kragujevac gde je Blažić u toku jutra i pronađen u kući njegovog ujaka - kaže izvor upoznat sa istragom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)