"MOJE DETE JE UMRLO U NAJTEŽIM MUKAMA" Potresna ispovest majke ubijene Noe: Mnogi su je mrzeli zbog toga šta je, a ona nikog nije vređala"

Novosti online

07. 07. 2023. u 09:50

“ON je tukao moju Nou, čupao ju je za kosu. A ona je bila dete koje ne bi mrava zgazilo. Dobro dete, završila škole, nikom nikad naudila nije.”

МОЈЕ ДЕТЕ ЈЕ УМРЛО У НАЈТЕЖИМ МУКАМА Потресна исповест мајке убијене Ное: Многи су је мрзели због тога шта је, а она никог није вређала

Foto: Društvene mreže

Ovako započinje svoju potresnu ispovest Boba Milivojev, majka Noe Milivojev (18), trans devojke čiji su delovi tela nađeni juče po podne u stanu u centru Beograda, u kesama i kantama. Za Noom se tragalo od 27. juna, a njena porodica je sumnjala da joj se nešto dogodilo jer je to bio prvi put da isključi telefon i ne javlja se.

Puno je vole mama, tata, brat i sekica

- Ovo je preteško. Kada izgubiš svoje dete ništa gore nema. Puno nam nedostaje i puno je vole mama, tata, brat i sekica. Monstrumu koji joj je ovo uradio dragi Bog nek sudi, a ja apelujem da bude najstrože kažnjen! Naš život više nema smisla, osim što imamo još dvoje dece - kaže u potresnoj ispovesti majka ubijene Noe Milivojev.

Boba Milivojev kaže da su "Nou mnogi mrzeli zbog toga šta je", a da ona "nikad nikog nije vređala".

- A nju su vređali, maltretirali, ismevali. Noa je bila vaspitano dete, a na Tik-toku je dobijala samo negativne komentare. A sada je svi vole! Ugasite Tik-tok, biće bolje, apelujem na sve roditelje da se ta mreža ugasi - kaže majka ubijene Noe Milivojev.

Umrla je u najtežim mukama, tražim najtežu kaznu

Osumnjičenog za ubistvo svoje ćerke znala je kao njenog partnera. Zna da ju je maltretirao i da je imala probleme s njim.

- On je nju tukao, čupao za kosu. Čula sam i da joj je davao neke lekove i droge. Mi nismo bili za njihovu vezu, jer je manijak, psihopata. Moje dete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu - kaže Noina majka.

Trojica iskrenih prijatelja

Noa je imala trojicu drugara koji su je sve vreme tražili.

- Oni su stvarno bili priključeni istrazi, tražili su je i bili joj iskreni prijatelji. Uvek su je štitili kada izađe. Ona će zauvek biti naša najlepša Noa Milivojev - kaže majka.

(Blic)

BONUS VIDEO: RASKOMADAO JE I DRŽAO U KISELINI: U ovoj zgradi je ubijena Noa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKO ČUDO: Angelina Topić je vicešampionka Evrope, a ima samo 18 godina!