SAČUVAO DEO KOŽE SA TETOVAŽOM LEPTIRA, JEDINO JOJ GLAVU NIJE DIRAO JER JE VOLEO: Novi detalji svirepog ubistva Noe (18)

Novosti Onlajn

10. 07. 2023. u 08:25

OSUMNjIČENI Ognjen D. (33) navodno je oružje kojim je ubio Nou M. (18), a potom je i raskomadao umotao u kesu i otarasio ga se u reci.

САЧУВАО ДЕО КОЖЕ СА ТЕТОВАЖОМ ЛЕПТИРА, ЈЕДИНО ЈОЈ ГЛАВУ НИЈЕ ДИРАО ЈЕР ЈЕ ВОЛЕО: Нови детаљи свирепог убиства Ное (18)

Foto: D. Milovanović/Privatna arhiva

Noa Milivojev iz Kovilja privukla je veliku pažnju javnosti kada je misteriozno nestala 17. juna nakon što se uputila kod svog dečka Ognjena u Beograd. Posle više od deset dana njeno iskasapljeno i kiselinom sprženo telo pronađeno je u njegovom stanu. Komšije, ali i članovi porodice Noe od samog starta isticali su nasilničko ponašanje Ognjena, koji se nije libio da nesrećnu tiktokerku tuče, ali i brutalno vređa.

Sumnja se da je Ognjen D. devojku najpre zadavio kablom, a zatim je njeno telo raskomadao nožem i potopio ga u kiselinu. Međutim, nož kojim je počinio stravičan zločin navodno još nije pronađen.

Isekao joj deo kože s tetovažom leptira

Ognjen D. šokirao je i najiskusnije policajce posle hapšenja, jer je hladnokrvno opisivao šta je radio nesrećnoj devojci.

- Opisivao je kako je sekao deo po deo Noinog tela i kako ih je „topio“ u kiselini. Rekao je da joj jedino glavu nije dirao jer ju je voleo! Takođe, nožem je rezbario po njenom telu, pa je isekao deo kože na kojem je bila njena tetovaža leptira. Rekao je da je želeo to da sačuva, a ne da uništi - priča izvor.

- Ognjen je oduvek bio čudan! Retko je izlazio iz stana, bio je ćutljiv a pričalo se i da konzumira narkotike. Iz njegov stana često se čula buka. Svima nam je bilo čudno kada smo ga s vremena na vreme viđali kako iznosi kese. Još više nas je zgrozilo kada smo čuli da se taj period podudara s vremenom kada je ta devojka brutalno ubijena - navodi jedna od komšinica i dodaje stravičan detalj:

Podsetimo, Ognjen D. je u policiji najpre priznao stravičan zločin, a zatim se u Višem javnom tužilaštvu na saslušanju branio ćutanjem.

- Sumnja se da se on najpre posvađao s njom kada je došla kod njega, a da ju je potom najverovatnije zadavio i nožem je isekao na više delova, koje je kasnije rasporedio u veću PVC kutiju, u manje PVC bure, jedan manji balon za vodu i u PVC kantu u koju je sipao kiselinu kako bi uništio posmrtne ostatke i sakrio tragove. Za krivično delo teško ubistvo preti mu kazna doživotnog zatvora - navodi izvor.

Majka je tvrdila da je Ognjen D. Nou ranije maltretirao i čak tukao štapom kojim se služio pri hodu jer je pre nekoliko godina imao nesreću.

Noa M. je rođena kao Đorđe M. i u javnosti je poznata kao transrodna osoba koja je privlačila veliku pažnju na Tiktoku.

BONUS VIDEO: RASKOMADAO JE I DRŽAO U KISELINI - U ovoj zgradi je ubijena Noa

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU