OTEO DEVOJČICU (16), PA JE NASMRT IZBO: Potvrđena optužnica protiv ubice iz Ripnja, preti mu doživotna robija

Tanjug

24. 07. 2023. u 12:41

VIŠI sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Stojana Ilića (37) zbog sumnje da je 10. aprila ove godine u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojčicu, a potom pokušao da ubije i tri člana njene porodice.

ОТЕО ДЕВОЈЧИЦУ (16), ПА ЈЕ НАСМРТ ИЗБО: Потврђена оптужница против убице из Рипња, прети му доживотна робија

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević/Fejsbuk/Stojan Ilić

Optužnica je potvrđena rešenjem suda na koje odbrana Stojana I. ima pravo da uloži žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

Okrivljenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju, za koje je zaprećena kazna doživotna robija.

Kako je ranije saopšteno iz tužilaštva, postoji opravdana sumnja da je Stojan Ilić 10. aprila oko 14.30 časova najpre proveo neko vreme u razgovoru sa porodicom maloletne oštećene u njihovoj porodičnoj kući u Ripnju, a potom kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu.

Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja i zaustavio vozilo na kosini ispod železničke pruge, u prostoru između rastinja.

Kada je ona izašla iz vozila Stojan Ilić je počeo da je vuče i obnažuje, dok se ona opirala, pa je počeo da je ubada nožem u predelu trupa, vrata i ruke, usled čega je trpela jake bolove i zadobila teške telesne povrede opasne po život od kojih je preminula.

Nakon izvršenja ovog krivičnog dela osumnjičeni se vratio do njene porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih telesnih povreda njenoj majci, babi i ujaku. Nakon toga je izašao iz kuće i napustio lice mesta svojim vozilom.

Ubrzo nakon toga je uhapšen.

BONUS VIDEO - SRUŠENI OBJEKTI, POLOMLjENA RASVETA, IŠČUPANO DRVEĆE: Posledice stravičnog nevremena u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!