STABILAN, ZADRŽAN NA LEČENJU: Poznato stanje mladića (18) izbodenog u nedelju u Novom Sadu

Lj.P.

31. 07. 2023. u 11:34

OSAMNAESTOGODIŠNjAK povređen oštrim predmetom, u nedelju po podne u Futoškoj ulici u Novom Sadu, stabilnog je stanja, i zadržan je na daljem lečenju u Kliničkom centru Vojvodine.

СТАБИЛАН, ЗАДРЖАН НА ЛЕЧЕЊУ: Познато стање младића (18) избоденог у недељу у Новом Саду

N.Karlić

Kako za „Novosti“ navode u PR službi Kliničkog centra Vojvodine, pacijent Š. A. (18) je u nedelju dovezen kolima Hitne pomoći zbog zadobijene ubodne rane u levoj lumbalnoj regiji.

- Posle pregleda, laboratorijske i radiološke obrade indikovano je hospitalno lečenje – navode u PR službi KCV. - U trenutku ovog izveštavanja, pacijent je hemodinamski stabilan, smešten u Urgentni centar KCV radi daljeg lečenja.

Osamnaestogodišnjaka je, u nedelju u Futoškoj ulici ispred jedne kompjuterske igraonice, povredio za sada nepoznati napadač, koji mu je naneo povredu oštrim predmetom, pretpostavlja se nožem. Mladić je napadnut s leđa, dok je bio u društvu sa drugom. Napadač je odmah pobegao, a ubrzo je na lice mesta stigla policija i Hitna pomoć, koja je, posle ukazane pomoći, povređenog osamnaestogodišnjaka prevezla u Urgentni centar. Policija traga za napadačem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu