SASLUŠAN MUŠKARAC ZBOG SILOVANJA STARICE (90): Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog

J.D.Lj.

04. 08. 2023. u 15:43

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog S. K. (62,) sa prebivalištem u tom gradu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju.

САСЛУШАН МУШКАРАЦ ЗБОГ СИЛОВАЊА СТАРИЦЕ (90): Тужилаштво тражи притвор за осумњиченог

Foto Pixabay free images

Iz Tužilaštva za "Novosti" pojašnjavaju:

- Osumnjičenom se stavlja na teret da je 2. avgusta, oko 15 časova, u Pančevu, u naselju Strelište, u kući u kojoj živi oštećena (90), upotrebom sile pokušao da je prinudi na obljubu - kažu iz ove institucije. - Ovom prilikom, oštećena je zadobila teške telesne povrede.

Nakon saslušanja osumnjičenog u VJT u Pančevu, tužilaštvo je predložilo tamošnjem Višem sudu da se protiv osumnjičenog odredi pritvor u trajanju od 30 dana i to zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, da će ometati postupak uticajem na svedoke kao i da će u kratkom vremenskom periodu dovršiti pokušano krivično delo.

- Više javno tužilaštvo u Pančevu će u daljem toku istrage ispitivati svedoke događaja, te obaviti potrebna veštačenja - kažu iz pančevačkog VJT.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)