"JURIO JE ZA NJOM PO VOĆARI, STIGAO JE I IZBO VIŠE PUTA, KRVI JE BILO SVUDA": Jezivi detalji stravičnog napada u Kuzminu

Novosti online

14. 09. 2023. u 12:55

U SREMSKOM selu Kuzmin jutros oko osam sati sa više uboda nožem migrant je ranio nevenčanu suprugu Jovanku M. (42), koja je zbrinuta u mitrovačkoj bolnici.

ЈУРИО ЈЕ ЗА ЊОМ ПО ВОЋАРИ, СТИГАО ЈЕ И ИЗБО ВИШЕ ПУТА, КРВИ ЈЕ БИЛО СВУДА: Језиви детаљи стравичног напада у Кузмину

Z. Grumić

Nasilnik je pokušao bekstvo u obližnje selo Erdevik, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

- Ona je rodom Kuzminka, radi ovde u centru sela u voćari, a živela je sa tim migrantom u kiriji, u Sremskoj Mitrovici. Razvedena je, ima petoro dece, sa kojima živi u teškim uslovima. Ona i taj njen partner stalno su se svađali, niko od nas ne zna razlog, možda je tražio pare od nje. Nije nigde radio, a mlađi je od nje jedno desetak godina, muvao se tu stalno. Jutros su se toliko svađali, odjekivalo je selo. Kad odjednom - potegao je nož i počeo da juri za njom po voćari. Nesretna žena vikala je u pomoć, ali ju je on sustigao i izbo više puta, krvi je bilo svuda - priča za Informer prvi komšija, koji je odmah pozvao mitrovačku policiju.

Foto: Novosti

Jedna meštanka, koja se u tom momentu zatekla u prodavnici, pokušala je da zaustavi napadača, ali je on jurnuo i na nju i jedva je u poslednjem momentu izbegla ranjavanje.

Nasilnik je ubrzo pobegao sa mesta zločina, preko njiva ka obližnjem selu Erdevik, no, policija ga je ubrzo uhapsila.

- Jutros oko devet sati u našu bolnicu primljena je žena sa više ubodnih rana u predelu grudnog koša i zbrinuta u jedinicu intenzivne nege. Za sada je van životne opasnosti, saopštavaju u PR službi Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

BONUS VIDEO: "Novosti" u Hajdukovu kod Subotice posle okršaja migranata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024