UHAPŠENA DVOJICA MLADIĆA U NEGOTINU: Sakrili hašiš u flašicu kečapa

S. M. J.

26. 10. 2023. u 17:04

ZBOG toga što su šezdesettrogodišnjoj ženi podmetnuli hašiš da odnese unuku u zatvor uhapšena su dvojica mladića iz Negotina.

УХАПШЕНА ДВОЈИЦА МЛАДИЋА У НЕГОТИНУ: Сакрили хашиш у флашицу кечапа

Foto: S.M.Jovanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili su B. O. (26), i S. I. (24) iz Negotina koje terete da su šezdesettrogodišnjoj ženi iz Zaječara dali flašicu kečapa, u kojoj su prethodno sakrili šest paketića hašiša, da odnese unuku koji izdržava kaznu u negotinskom zatvoru.

Drogu su prilikom pretresa pronašli zatvorski čuvari. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega su, uz krivičnu prijavu, privedeni tužiocu.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!