TRAGIČAN EPILOG PUCNJAVE NA ČUKARICI: Preminuo navijač u kog je ispaljen rafal metaka pre 10 dana!

Novosti online

14. 11. 2023. u 17:26

NAVIJAČ Ivan Asodi koji je teško ranjen 4. novembra na Čukarici preminuo je danas u bolnici.

ТРАГИЧАН ЕПИЛОГ ПУЦЊАВЕ НА ЧУКАРИЦИ: Преминуо навијач у ког је испаљен рафал метака пре 10 дана!

D. Novković

Podsetimo, nepoznati napadač tog dana izrešetao je Ivana Asodija sa šest hitaca u predelu stomaka. Ivan je nakon toga prevezen u Urgentni centar i tada je bio na reanimaciji i u teškom stanju.

Inače, uviđaj je vodilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, a do sada su prikupljeni brojni dokazi kako bi se rasvetlila ova pucnjava. Za napadačem se i dalje intenzivno traga.

Ime preminulog pominje se u slučaju ubistva u porti crkve u Vraniću 2015. kada je ubijen Saša Joksić (39). Joksić je ubijen tokom letnjeg vašara u Vraniću, u trenutku kada je dvojicu pijanih mladića opomenuo da ne uriniraju u dvorištu crkve.

Marko Petrović i sada pokojni Ivan Asodi nasrnuli su na nesrećnog Joksića,a tokom rvanja jedan od njih je izvukao nož i direktno u srce ubo žrtvu, koja je od zadobijenih povreda preminuo - podseća izvor i dodaje da se ovom dvojcu sudilo za ubistvo, ali se na kraju od rpeminulog odustalo 2020. godine.

(Blic)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)