DAVIO DEVOJKU U ŠUMI, PA SE PRIJAVIO POLICIJI: Kod Ulma u Nemačkoj policija uhapsila mladića (15) zbog sumnje da je izvršio ubistvo

V. N.

03. 01. 2024. u 20:35

NEMAČKA policija uhapsila je dečaka, (15), za kojeg se navodi da se zove Manuel i da je poreklom iz Srbije, zbog sumnje da je 27. decembra prošle godine u šumi, nedaleko od Ulma davio svoju devojku (15), koja je od zadobijenih povreda preminula 1. januara u bolnici.

ДАВИО ДЕВОЈКУ У ШУМИ, ПА СЕ ПРИЈАВИО ПОЛИЦИЈИ: Код Улма у Немачкој полиција ухапсила младића (15) због сумње да је извршио убиство

Nadležni istražni organi utvrđuju motiv zločina/Foto Tik-tok/Ilustracija AP

On je, prema pisanju nemačkih medija, sam pozvao policiju, rekavši da je zadavio devojku, navodeći gde se njeno telo nalazi. Na lice mesta odmah je stigla i Hitna pomoć, koja je uz pomoć policije pronašla devojčicu u teškom stanju. Ukazana joj je prva pomoć, prvo je reanimirana i zatim odvezena u kliniku. Međutim, bila je u izuzetno lošem stanju, a lekari nisu uspeli da je spasu. Na njenom vratu uočeni su tragovi davljenja, a na telu tragovi borbe.

Nedugo zatim, policija je pronašla i osumnjičenog, koji se krio blizu mesta zločina i prilikom hapšenja nije pružao otpor. Navodno, on je bio dezorijentisan i imao je nekoliko povreda po rukama. Odveden je u pritvor, a nadležni sud je naredio da se uradi obdukcija tela ubijene, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

- Pribavljamo i psihijatrijski izveštaj o optuženom, kako bismo mogli da procenimo da li je on odgovoran. Takođe, pribavićemo lekarski izveštaj o optuženom i žrtvi, kako bi se zatim rekonstruisao zločin i razjasnio motiv - rekao je Majkl Bišofsberger iz javnog tužilaštva u Ulmu.

Kako je objavljeno, istražiće se odnos dvoje tinejdžera, pošto je još uvek nejasno u kakvoj su oni bili vezi, što prema rečima nadležnog iz tužilaštva, sve to zahteva dalje pojašnjenje. Pored toga, biće veštačeni i njihovi mobilni telefoni i svi drugi tragovi.

Istraga će utvrditi da li su zajedno došli u šumu ili je devojčica namamljena. Nadležni čekaju toksikološki nalaz krvi osumnjičenog, kako bi se utvrdilo da li je u trenutku zločina bio pod dejstvom alkohola ili narkotika, a biće i psihijatrijski veštačen.

U medijima u Nemačkoj pojavile su se i fotografije i snimci dvoje tinejdžera, postavljene na društvenim mrežama i to samo osam dana pre zločina. U opisu jednog snimka, devojčica je napisala "ovo je toksično", opisujući svoju vezu sa osumnjičenim.

Korisnici društvenih mreža komentarišu da su tinejdžeri delovali srećno i da im nije jasno kako je dete moglo da ubije drugo dete. Pojedini koji poznaju oboje, tvrde da ju je ubio jer mu je smetalo što se oskudno odevala i jer je bio ljubomoran.

Otac završio na psihijatriji

PREMA nezvaničnim informacijama dečakov otac je prošle godine na Uskrs u Ulmu ubio svoju sedmogodišnju pastorku, tako što joj je prerezao vrat. Mediji prenose da je policija njega pronašla odmah nakon ubistva devojčice i uhapsila, a nekoliko meseci kasnije je proglašen neuračunljivim i prebačen je u psihijatrijsku ustanovu. Utvrđeno je da boluje od akutne šizofrenije. Kako se tvrdi, on je navodno tokom suđenja rekao da je pomno izučavao religiju i da "mu je u nekom trenutku postalo jasno da mora da žrtvuje jedno svoje dete Alahu".

Poruke

NA društvenim mrežama rodbina i prijatelji se opraštaju od ubijene devojčice, ostavljajući potresne poruke:

- Jadni mišu, počivaj u miru anđele lepi. Žao mi je što ti je oduzeo život onaj koga si najviše volela. On i njegov otac treba da gore u paklu. Tako lepu dušu ubiti. Porodici želim da budu jaki...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)