GRZILA GA SAVEST, PA SVE ISPRIČAO POLICIJI: Evo kako su otkriveni zločinci koji su brutalno ubili Dragomira Jevtića

J.D.Lj.

10. 01. 2024. u 18:01

KAKO saznajemo, zločin u Pančevu u kojem je od dobijenih batina zbog teških povreda preminuo Dragomir Jevtić iz Starčeva, otkriven je veoma brzo.

ГРЗИЛА ГА САВЕСТ, ПА СВЕ ИСПРИЧАО ПОЛИЦИЈИ: Ево како су откривени злочинци који су брутално убили Драгомира Јевтића

Foto I. Marinković

Navodno, jedan od četvorice momaka koji su kobne noći bili sa Jevtićem u pančevačkoj kafani, a koji nije učestvovao u njegovom batinanju, nego je "samo" gledao, nije mogao da smiri savest i oko 20h sledećeg dana, otišao je u policiju i sve ispričao.

Policija je izašla na lice mesta i zaista, u žbunju nadomak pijace, pronašla Dragomira. Još je davao znake života. Hitno je prevezen u pančevačku bolnicu, a potom u Beograd, gde je operisan. Nažalost, posle nekoliko dana je preminuo.

Posle izjave pomenutog mladića, policija je došla u posed i snimaka sa obližnjih kamera gde je nađen Jevtić, nakon čega su identifikovani i uhapšeni njegovi napadači. Protiv dvojice se vodi istraga za nanošenje teških povreda i oni su u pritvoru, a dvojica su puštena na slobodu.

BONUS VIDEO: MESTO ZLOČINA - Stan u kojem je pronađen ubijeni muškarac u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove