ZA SVE KRIV ALKOHOL? Novi detalji o napadu u Borči gde je muškarac izboden nožem, poznato u kakvom je stanju

Novosti online

16. 02. 2024. u 09:21

MUŠKARAC star 54 godine teže je povređen sinoć kada je uboden nožem u Borči i on je prevezen u KBC Zvezdara.

ЗА СВЕ КРИВ АЛКОХОЛ? Нови детаљи о нападу у Борчи где је мушкарац избоден ножем, познато у каквом је стању

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Ekipa Kurira uputila se na lice mesta.

- Muškarac star 54 godine je nakon kraće svađe zadobio nekoliko uboda nožem u Borči na ovoj lokaciji u ulici Drinske divizije pod brojem 87. Muškarac je brzo prebačen u Kliničko-bolnički centar Zvezdara gde mu je pružena pomoć, sa teškim povredama je primljen, ali je, kako saznajemo, u stabilnom stanju - javio je reporter.

Potom je opisao šta je zatekao na licu mesta:

- Stigli smo na lokaciju i na lice mesta i uspeli smo da porazgovaramo sa lokalnim stanovnicima. Saznali smo da se baš na ovom mestu okuplja malo čudnija sorta ljudi, da se tako izrazim, tj. oni koji vole čašicu i kapljicu više. Do incidenta je došlo upravo zbog alkohol, a komšije kažu da na ovoj lokaciji gde je nekad bila kafana, a sada napušten objekat, zna da dođe do svađa i do incidenata.

- Ono što su mi ispričali je da su se sinoć oko 19.30 dva starija muškarca posvađala, a jedan je jedan potegao nož. Pominjali su i vino i rakija i pivo. Policija je stigla na lice mesta, odradila uviđaj i, kako nezvanično saznamo, privela napadača, javio je reporter Kurira.

BONUS VIDEO: U NOĆI NjENOG NESTANKA VIĐEN JE MUŠKARAC: Najbolja drugarica Ane Knežević za "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)