GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI: Majka Martine koja je skočila sa solitera objavila sliku (FOTO)

Novosti online

05. 03. 2024. u 15:38

MAJKA Martine P. S. (23) koja je skočila sa suprugom Lavom P. S. (25) sa solitera u Novom Sadu, prvi put se oglasila na društvenim mrežama nakon tragedije koja je potresla čitavu Srbiju. Nedugo nakon vesti o njihovom tragičnom samoubistvu, javnost je ostala šokirana smrću njihova dva dečaka (1 i 3 godine).

ГОВОРИ ВИШЕ ОД ХИЉАДУ РЕЧИ: Мајка Мартине која је скочила са солитера објавила слику (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Na Fejsbuk profilu Martinine majke osvanule su crne fotografije koje impliciraju da je nesrećna žena u žalosti zbog smrti svoje ćerke i unuka. 

Podsećamo, Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su, u petak, samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od jednu i tri godine. Sumnja se da su oni ubijeni.

U kući strave u Novom Sadu u kojem su nađena mrtva deca, odnosno dečaci stari 1 i 3 godine, nađeni su egipatski, satanistički i simboli koji predstavljaju odvajanje od kolektiva. Jedan od znakova koji je nađen na zidu je Ankh, egipatski hijeroglif koji predstavlja večni život.

Foto: Fejsbuk/Printskrin

Policija je u kući na zidovima gde su Martina i Lav živeli sa decom našla crteže koji simbolizuju zagrobni život iz egipatske mitologije.

Sumnja se da su supružnici bili pripadnici sekte.

Tela mališana zatečena su u dnevnom boravku prekrivena čaršavom.

Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači, saznajemo iz dobro obaveštenog izvora, upoznatog sa istragom.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)