MARTINU OD PORODICE ODVOJIO MUŽ: Muk na sahrani u Bačkom Petrovcu, majka i sinovi počivaju u istoj raki (VIDEO)

Lj. P.

06. 03. 2024. u 15:45

MARTINA P. S. (23), za koju se sumnja da je sa suprugom Lavom P. S. (25) usmrtila njihova dva sina starosti godinu i tri godine, pre nego što su prošlog petka izvršili samoubistvo, sahranjena je danas na groblju u rodnom Bačkom Petrovcu.

МАРТИНУ ОД ПОРОДИЦЕ ОДВОЈИО МУЖ: Мук на сахрани у Бачком Петровцу, мајка и синови почивају у истој раки (ВИДЕО)

Foto: Lj.P.

Majka i sinovi sahranjeni su u zajedničku grobnicu. Najpre je u raku spušten sanduk sa telom Martine, a zatim i dva mala bela kovčega.

Opelo je održao sveštenik i crkveni hor

Na večni počinak, Martinu i njene sinove ispratili su njeni roditelji, mlađi brat i sestra, baba i deda, rodbina, prijatelji i komšije. 

Tugu i suze nije mogao da sakrije, zbog tragedije koja je zadesila ovu mirnu i u Bačkom Petrovcu cenjenu porodicu. Iznad humke ispod koje počiva majka sa dvojicom sinova, stavljen je jedan krst, sa imenima njih troje. Martina je sahranjena pod devojačkim prezimenom.

Rođaci kažu da je Martinu od porodice odvojio muž i da zbog toga nije bila sa njima u kontaktu.

- Dok njega nije upoznala, bila je jako privržena porodici, a onda kada je njega upoznala, promenila se - kaže jedna poznanica. - Sigurna sam da je kao i svaka majka neizmerno volela svoju decu i da im ne bi ništa nažao učinila. Greh je počiniti i samoubistvo. Mislimo da je on kriv za ovu veliku tragediju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić