PLANIRALI DA UBIJU DECU? Evo šta su Martina i Lav čitali na internetu pre nego što su, kako se sumnja, usmrtili sinove, pa skočili sa zgrade

Lj.P.

14. 03. 2024. u 16:21

VEŠTAČENjEM kompjutera i telefona, kako nezvanično saznajemo, utvrđerno je da su M. P. S. (23) i L. P. S. (25), pre nezapamćene porodične tragedije koja je potresla čitav region, na internetu su pretraživali koje su supstance kojima može da se neko otruje i na koji način.

ПЛАНИРАЛИ ДА УБИЈУ ДЕЦУ? Ево шта су Мартина и Лав читали на интернету пре него што су, како се сумња, усмртили синове, па скочили са зграде

Foto: Novosti

Takođe, pretraživali su i koje su najviše zgrade u Novom Sadu. Sve to ukazuje da je ovaj mladi bračni par planirao da otruje svoju decu, a potom da izvrši samoubistvo.

Šta je Martinu P. S. i Lava P. S. navelo da se odluče na ovakav korak utvrdiće istrage, kao i sve okolnosti pod kojim se dogodilo trovanje dece.

Naime, dodatne toksikološke analize pokazale su da je u telima mališana osim supstanci koje su ranije pronađene  bilo i etanola koji bi mogao o da bude uzrok smrti, a ne neki pesticidi kako su pojedini mediji objavljivali.

Prema našim saznanjima, sve supstance su mogle da prouzrokuju smrt tako da se još veštači sve nađeno u telima, po procentima, šta je i koliko moglo da nanese štete deci s obzirom na uzrast i težinu mališana.

BONUS VIDEO - SAHRANjENA MARTINA I NjENI SINOVI: Majka i dva dečaka počivaju u zajedničkoj grobnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)