POZNATO U KAKVOM JE STANJU UBICA IZ NOVOG SADA: Jožef sebi prerezao grkljan, lekari ga operisali i smestili na intenzivnu negu

Милица Шкорић
Milica Škorić

22. 04. 2024. u 12:10

UBISTVO i pokušaj samoubistva koji su se dogodilo u subotu u Ulici Baja Pivljanina u Novom Sadu, gde je Jožef F. (36), kako se sumnja, posle svađe nožem izbo nasmrt svoju suprugu Aranku A. (29), i dalje zgražavaju meštane, najbliže komšije i porodicu.

ПОЗНАТО У КАКВОМ ЈЕ СТАЊУ УБИЦА ИЗ НОВОГ САДА: Јожеф себи пререзао гркљан, лекари га оперисали и сместили на интензивну негу

Foto: Društvene mreže

Jožef je nakon jezivog ubistva supruge sebi prerezao grkljan, a Hitna pomoć ga je zbrinula i on se od tada nalazi u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu. Kako mediji saznaju iz KCV, Jožef je primljen u bolnicu sa višestrukim, teškim ubodnim ranama i posekotinama.

- Nakon sprovedenog urgentnog dijagnostičkog protokola i operativnog tretmana, on je stabilan i smešten je na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola KCV radi daljeg lečenja - rekli su iz KCV.

Kako mediji pišu, Jožef F. zbog svog zdravstvenog stanja još uvek nije saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

- Čim njegovo zdravstveno stanje to dozvoli, on će biti saslušan i najverovatnije će mu biti određen pritvor, s obzirom na to da se sumnjiči za teško krivično delo - objašnjava izvor.

Podsetimo, Aranka A. je Jožefa F. pre desetak dana napustila i došla da živi kod svog mlađeg brata. Jožef je dolazio nekoliko puta u tu kuću, a u subotu su se žestoko posvađali i on je izvadio nož i izbo je nasmrt.

- U kući je bio i Arankin brat, a da bi ga nekako izvukao iz kuće, Jožef mu je dao pare da ode do prodavnice. Kada se brat vratio iz kupovine, zatekao je horor scenu, Jožef je već ubio Aranku - ispričala je jedna od komšinica.

BONUS VIDEO: OVO JE KUĆA U KOJOJ SE DOGODILO UBISTVO U NOVOM SADU - Muškarac izbo ženu na smrt

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)