I NEBO ZAPLAKALO ZA DOBRIM DOMAĆINOM: Sahranjen Milan Vujinović Šamjan nastradao u saobraćajnoj nesreći

B. Grujić

18. 08. 2020. u 22:06

TEŠKA saobraćajna nesreća u Banatskom Karađorđevu, u nedelji 16. avgusta preselila je u večnost pedesetosmogodišnjeg meštanina susednog sela Čestereg u opštini Žitište, Milana Vujinovića Šamjana, kako su ga svi u selu zvali.

И НЕБО ЗАПЛАКАЛО ЗА ДОБРИМ ДОМАЋИНОМ: Сахрањен Милан Вујиновић Шамјан настрадао у саобраћајној несрећи

Foto: FK Napredak Čestereg

Užasan prizor na ulazu u Banatsko Karađorđevo, gde se teška saobraćajna nesreća dogodila u nedelju uveče, kažu neki, koji su neposredno nakon silovitog udesa, bili na licu mesta.

"POZDRAVI JE POZDRAVI"

Uz reči omiljene pesme, počinjalo je svako veselje, ženilo se, udavalo, dizali se krovovi, zidale kuće, a sada je Milan ispraćen uz ovu pesmu. 

Delovi traktora i džipa marke "Ford kuga" koji je naleteo, svuda po putu, pored traktora, beživotno telo Milana Vujinovića, bez ogrebotine.  Od siline udara, po svemu sudeći, ispao je iz sedišta, traktor nije imao kabinu.

- Potresla nas je tužna vest i teško prihvatljiva činjenica, da svojim traktorom neće krstariti drumovima i njivama oko Česterega, ljudina, veseljak, odličan fudbaler i harmonikaš koji je ispratio brojna slavlja, u Česteregu, Banatskom Karađorđevu i okolnim mestima - u oproštajnoj poruci naglasili su drugari iz Fudbalskog kluba Napredak iz Česterega, čija je poginuli Milan, dugogodišnja desetka bio.

Virtuoz sa loptom, prvi među istima,domaćin, roditelj, deda, kum, prijatelj, zemljoradnik, uvek spreman da pomogne u nevolji, vedrim notama svoje harmonike, razveseli kada je najteže.

Foto: FK Napredak Čestereg

Tako su u samo jednoj rečenici opisali Milana Vujinovića meštani rodnog Česterega, ispraćajući ga do večne kuće, na mesnom groblju u Česteregu. 

I NEBO ZAPLAKALO ZA DOBRIM DOMAĆINOM

- Do neke nove utakmice i zajedničke svirke. Evo i nebo plače za tobom, dobri naš Milane - oprostili su se drugovi od nesrećnog traktoriste, koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio život u nedelju 16.avgusta u kasnim večernjim satima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)