NOVOSTI SAZNAJU: Evo ko je žena ubijena u Bariču - radila je kao medicinska sestra

J.D.Lj.

24. 09. 2020. u 12:44

MEŠTANI Bariča kod Obrenovca u šoku su zbog svirepog ubistva koje se dogodilo juče u njihovom kraju.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево ко је жена убијена у Баричу - радила је као медицинска сестра

Foto: Z. Jovanović

Naime, policija je u ranim jutarnjim satima pronašla u kući u Beogradskoj ulici beživotno telo Jasmine L. (46) koju je prema prvim informacijama sa više uboda nožem usmrtio ljubavnik (57) iz Koceljeve.

On je nakon toga pokušao samoubistvo sa mosta, ali u tome ga je sprečila policija kojoj se predao i priznao šta je uradio.

Meštani Bariča kažu da slabo poznaju Jasminu i da ona u ovom kraju nije dugo boravila.

- Slabo je komunicirala sa komšijama. Delovala je tiho i mirno - kaže jedna od komšinica. - Čula sam da se nedavno razvela i da ima dvoje dece. Znamo da je imala navodno novog partnera koji je često dolazio kod nje, ali ne znam o kome je reč. Šta se to dogodilo između njih dvoje samo oni znaju.

Kako saznajemo od komšiluka, kuća u kojoj je Jasmina L. boravila pripada njenim rođacima. Ona se u nju doselila i nije navodno plaćala kiriju, ali je pazila o kući i okućnici i plaćala sve dažbine. Planirala je čak da je renovira jer je u poprilično u zapuštenom stanju.

Komšiluk tvrdi da su čuli da je Jasmina radila kao medicinska sestra u KCS Srbije. Stanovnici Bariča nezvanično kažu da su čuli i da je ona poreklom iz okoline Koceljeva i da se sa radovanom poznaje duže vreme.

Radovan R. je navodno policiji ispruičao kako je i šta uradio. prema prvim informacijama iz istrage navodno je juče u kasnim popodnevnim satima došao kod ljubavnice i pokušao da uđe u kuću, ali ona nije htela da ga pusti. Došlo je do svađe, nakon čega je Radovan R. uzeo merdevine, popeo se na njih, razbio prozor i ušao u kuću. Sa više uboda nožem usmrtio je svoju voljenu, a potom izašao iz jasmininog doma, zaključao vrata, bacio ključ, nož, merdevine i odvezao se iz Bariča u koceljevu gde je pokušao da se ubije skokom sa mosta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo