AKCIJA "LIM 2020": Uhapšen državljanin Srbije - policija pretresala automobil, a evo šta su pronašli (FOTO)

O. M.

30. 09. 2020. u 14:13

DRŽAVLJANIN Srbije M. N. (29) iz Priboja uhapšen je u akciji "Lim 2020" nakon što je policija u njegovom vozilu "pežo 307" pronašla i zaplenila 103 kilograma smese koja se koristi za mešanje sa praškastim drogama.

АКЦИЈА ЛИМ 2020: Ухапшен држављанин Србије - полиција претресала аутомобил, а ево шта су пронашли (ФОТО)

Foto Depositphotos

Akciju je sprovela PU Foča u kojoj navode da je vozilo prekjuče zaustavljeno u mestu Staro Rudo u opštini Rudo.

- Nakon zaustavljanja vozač "pežoa 307" se oglušio o izdato naređenje policije, te se dao u bekstvo. Brzom intervencijom policijskih službenika lišen je slobode - rekla je portparol PU Foča Svjetlana Govedarica.

Foto: O.M.

Ona kaže da je po nalogu Tužilaštva BiH izvršen pretres vozila, te da su u njemu pronađene tri putne torbe u kojima se nalazilo 15 pakovanja sa 103 kilograma nepoznate mase. Veštačenjem je utvrđeno da nije reč o drogi, već o paracetamolu i kofeinu koji se koriste za mešanje sa prakšastim drogama.

- Osumnjičeni je predat u nadležnost Tužilaštva BiH uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu neovlašteni promet opojnim drogama - navode u PU Foča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)