AKCIJA POLICIJE: Bombe u automobilu!

V. M.

10. 10. 2020. u 21:52

INTERVENTA patrola lozničke policije, u kojoj su bili policajci A.Z, N.M. i P.D. je po podne, prilikom redovne kontrole, u Jadranskoj Lešnici, kod Loznice, u vozilu šidskih registarskih oznaka, pronašli su dve ručne bombe M-52, saznaju „Novosti“.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Бомбе у аутомобилу!

Foto: V. M.

Bombe su bile sakrivene ispod suvozačevog sedišta, što su policajci, koristeći znanje i iskustvo, vrlo brzo otkrili. Priveden je osumnjičeni, koji je bio za volanom automobila šidskih registarskih tablica, inače meštanin Jadranske Lešnice.

Istragu će voditi Više javno tužilaštvo u Šapcu, koje, sa policijom, treba, pored ostalog, da istraži kakve je namere osumnjičeni imao sa bombama, dobro skrivenim, ali ne toliko da nadmudri vešte čuvare javnog reda i mira.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)