SNIMAK JE PRESTRAVIO SRBIJU: Šarac već bio na meti ozloglašenog Čabe Dera, greškom ubijen njegov zet (VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2020. u 17:34

NA parkingu TC “Ušće” u ulici Mihaila Pupina 4, oko 16.20 časova došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen Aleksandar Šarac. (35).

СНИМАК ЈЕ ПРЕСТРАВИО СРБИЈУ: Шарац већ био на мети озлоглашеног Чабе Дера, грешком убијен његов зет (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Facebook

Na terenu se nalaze jake policijske snage. 

U toku je uviđaj i intenzivna pretraga terena u okolini tržnog centra, a policija je blokirala i tržni centar i obavlja pretrese.

Šarac koji je danas ranjen je navodno bio član grupe Pink Panter.

Podsećamo, Šarac je već bio na meti surovog ubice Čabe Dera, koji je u januaru 2019. godine greškom ubio Šarčevog zeta Nebojšu Markovića.

Tu likvidaciju su zabeležile i kamere, na kojima se jasno vidi lice Čabe Dera kako izlazi iz belog "fijata" i ispaljuje nekoliko metaka u Markovića, koji je u tom trenutku sklapao kolica za bebu pored automobila.

Der je uhapšen u Češkoj Republici u martu prošle godine, a u trenutku hapšenja kod sebe je imao falsifikovane dokumente, dva pištolja sa prigušivačem, municiju, periku, kao i još neka sredstva za prerušavanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu