TUŽILAŠTVO za organizovani kriminal proširilo je istragu u slučaju koji se vodi protiv pomoćnice ministra poljoprivrede Dragane Janjić Nišavić i Čedomira Draškovića (na fotografijama) za primanje, odnosno davanje mita u vezi sa javnim nabavkama, na još jednu osumnjičenu.

Dragan

01.11.2020. 08:11

Dobro ova drzava i opstaje,koliko ima "MINISTRA ,ZAMENIKA ,RAZZNORAZNIH SEFOVA ZA SVE I SVASTA" I SVI PRIMAJU PLATU IZ DRZAVNE KASE I NIKO NISTA NERADI KAKO TREBA., DA SE PRETERALO I DA TREBA TE PARTISKA I RODBINSKA RADNA MESTA UKINUTI, POMERITE SE POJEDOSTE DRZAVU VASIM NERADOM

Gradimir Radivojevic

01.11.2020. 08:29

Koliko je ovakvih po tim direkcijama ili kako već se zovu službama, koji jedu tuđ hleb i nije mu dosta već i nešto ispod ruke, to jede ovu državu godinama, sramota , a narodu se seče struja za par hiljada duga !!!!

buki

01.11.2020. 09:57

Naivno je verovati kako samo u Ministarstvu poljoprivrede zarađuju na tenderima, a tek javašluka na nižim (lokalnim) instancama, na kojima se neke pare ili oprema dele seljacima. Otprilike je obim krađe isti: potpišeš da si dobio 1.000 evra, a daju ti 500, na kojima treba da im budeš zahvalan, jer komšija nije dobio ništa.

boki

01.11.2020. 17:19

Dali ce u poslednji 20 g neko od drzavnih cinovnika ofgovarati.Dokle ce drzavu narod uvek neko potkradati bogatiti se i da prode bez posledica.Dali imamo sposobno sysdstvo da nekom izrekne pravu meru za koripciju ili i dallhe po starom drystvena imovina je nicija i svacija.