FOTOGRAFIJE NESREĆE U KOJOJ JE STRADAO SRBA (20): Očevidac - Čuo se stravičan pucanj, odmah sam video da je mrtav (FOTO)

J.Ć.

01. 11. 2020. u 12:43

OČEVIDAC nesreće, Slaviša Savić, rekao je da se sve desilo u ranim jutarnjim satima.

ФОТОГРАФИЈЕ НЕСРЕЋЕ У КОЈОЈ ЈЕ СТРАДАО СРБА (20): Очевидац - Чуо се стравичан пуцањ, одмах сам видео да је мртав (ФОТО)

Foto: J.S.

Srba Ž. (20) iz Gornje Vrežine u Nišu nastradao je noćas oko 3.30 časova u saobraćajnoj nesreći na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu.

Do nesreće je došlo kada je automobil BMW kojim je upravljao S. B. (27) takođe iz ovog naselja, a koji je, prema prvim informacijama, sleteo sa kolovoza i udario u zgradu pored puta.

Foto: J.Ć.

 

Očevidac nesreće, Slaviša Savić, rekao je da se sve desilo u ranim jutarnjim satima:

- Negde oko 4 mislim da je bilo, čuo se stravičan pucanj, nešto je lomilo, pucalo. Ja sam izašao tu, nisam odmah primetio, ali nedostajala je jedna žardinjera, betonska, tu ispred. Pogledao sam dole niz ulicu, auto je tu bio zarotiran. Pretpostavio sam da je uleteo sa kružnog toka ovamo. Došao sam do auta, dečko koji je vozio je izašao, nije bio u nesvesti, neke male povrede je imao. Verovatno od stakla od šoferšajbne, ali suvozač je očigledno bio mrtav. Hteo je da ga izvuče, nije mogao - kaže Savić za "Novosti" i napominje da je auto bio zgužvan.

Foto: J.Ć.

 

- Pozvali smo Hitnu pomoć, sačekali da dođu. Policija je rekla da je vozač bio u alkoholisanom stanju. Valjda oko 2 promila, nemojte da mi verujete tačno. Nije imao vozačku, tako su rekli. 

Foto: J.Ć.

 

- Odmah sam video da je suvozač mrtav, nije imao vidljive povrede, ali sam mu opipao puls, nije imao uopšte, znalo se odmah šta je. Morali smo da pozovemo Hitnu, vozač je hteo da ga izvuče iz auta, ali bio je pritisnut metalom. Strašno je bilo - završava Savić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)