UZNEMIRUJUĆI SNIMCI: Na putu Kraljevo-Kruševac auto sleteo, prevrtao se i survao ka reci, vozač srećom izbegao smrt! (FOTO+VIDEO)

G. Š.

14. 11. 2020. u 00:11

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u petak, oko 22.45, u kraljevačkom naselju Ribnica, na magistralnom putu Kraljevo – Kruševac, teško je povređen vozač „folksvagena kedi“, kraljevačke registracije.

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМЦИ: На путу Краљево-Крушевац ауто слетео, превртао се и сурвао ка реци, возач срећом избегао смрт! (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Goran Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je pomenuti „folksvagen“ krećući se iz pravca Kraljeva, kod samog mosta preko Ribnice sleteo s puta i survao se nekoliko desetina metara niže prema reci.

Tom prilikom vozač je zadobio teške povrede zbog kojih je prevežen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde je i zbrinut.

Više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon uviđaja i istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove