OBRT U ISTRAZI SMRTI DEVOJKE IZ JAGODINE: Sumnjalo se da je Saru (22) usmrtio nevenčani suprug, a evo od čega je preminula

V.N.

17. 11. 2020. u 20:03

SARA Rođikov (22) iz Voljavča nadomak Jagodine umrla je u snu, najverovatnije usled predoziranja, pokazuju prve nezvanične informacije iz istrage.

ОБРТ У ИСТРАЗИ СМРТИ ДЕВОЈКЕ ИЗ ЈАГОДИНЕ: Сумњало се да је Сару (22) усмртио невенчани супруг, а ево од чега је преминула

Foto: Fejsbuk

Ona na telu jeste imala povrede, ali je pregledom utvrđeno da su one lakše i da nisu bile smrtonosne. Više tužilaštvo u Jagodini ipak je naložilo zadržavanje do 48 sati njenom nevenčanom suprugu Vladimiru M. (40), koji je i prijavio Sarinu smrt, zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici.

- Zasada nemamo kvalifikaciju dela, jer još nije završena obdukcija, niti su obavljene sve hemijske analize - rečeno je "Novostima" u Višem javnom tužilaštvu.


Sarino beživotno telo jutros je pronašao njen suprug Vladimir, koji je odmah pozvao policiju.

Komšije kažu da se ovaj bračni par iz jagodinskog naselja Strelište preselio u Voljavče pre nešto više od godinu i po dana. Imaju dečaka od godinu i po dana i tromesečnu devojčicu. Deca su privremeno smeštena u hraniteljsku porodicu dok se ne budu utvrdile okolnosti pod kojima je Sara preminula.

TUKAO MAJKU

- NE znam šta se dogodilo. Vladimir ranije jeste tukao Saru, a sa njima je živela i njegova majka Ružica. I nju je tukao u dvorištu, šutirao ju je, bila je sva krvava. Celog leta. Zato je verovatno i otišla od njih. Prema nama je uvek bio fin i nikada nikog nije dirao - priča komšinica.

Biserka Jakovljević, direktorka Gradskog centra za socijalni rad u Jagodini, kaže da su protiv Vladimira često podnošene prijave zbog nasilja u porodici, jer je bio nasilan i prema svojoj majci Ružici.

TRAGEDIJA Kuća u kojoj je živela žrtva, Foto Z. G.

- Zbog toga su Vladimiru izricane mere zabrane prilaska i komunikacije. Nikada mu nije bila izrečena zatvorska kazna, ali je više puta bio u zatvoru zbog toga što je kršio izrečene mere. To nasilje u porodici trajalo je godinama. Bio je nasilan i prema Sari, zbog čega su mu takođe izricane mere, ali prema deci nikada nije bio nasilan. Deca su zdrava, čista i dobro uhranjena. Veoma su se lepo brinuli o njima - kaže direktorka Jakovljević, i dodaje da je Sarino prvo dete iz ranije vanbračne zajednice, staro četiri godine, smešteno u hraniteljsku porodicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima