OBLJUBIO DEČAKA KRAJ DUNAVA: Održano pripremno ročište novosadskom penzioneru optuženom za pedofiliju

Lj. P.

18. 11. 2020. u 12:34

PRED Višim sudom u Novom Sadu juče je iza zatvorenih vrata održano pripremno ročište u postupku protiv M. J. (82) optuženom za obljubu osmogodišnjeg dečaka.

ОБЉУБИО ДЕЧАКА КРАЈ ДУНАВА: Одржано припремно рочиште новосадском пензионеру оптуженом за педофилију

Foto V. N.

Prema nezvaničnim informacijama, glavni pretres zakazan je za 2. februar, a sa suđenja će, radi zaštite maloletne žrtve, biti isključena javnost.

M. J. je uhapšen 7. maja zbog sumnje da je toga dana u popodnevnim satima, u blizini plaže Šodroš u Novom Sadu, mališana odveo u obližnju šumu i obljubio. Starac i osmogodišnjak, koji se navodno ne poznaju, sasvim slučajno su se tu sreli nedaleko od nekadašnjeg novosadskog brodogradilišta. Mališan je sam otišao od kuće i pešice se uputio prema Dunavu, da bi se tamo igrao.

Foto: Depositphotos

Posle nekoliko razmenjenih reči sa dečakom, M. J. je, kako se sumnja, dečaka odveo u obližnju šumu kod neuređene dunavske plaže, gde ga je, kako se sumnja, osmogodišnjak oralno zadovoljio.

Samo ćutao

PRILIKOM saslušanja u tužilaštvu, M. J. je, kako saznajemo, uglavnom ćutao i nije odgovarao na pitanja. U jednom trenutku je, navodno, samo kratko rekao nešto u smislu "da bi bilo bolje da je sada mrtav".

Dve žene šetajući tuda naišle su na užasan prizor koji ih je uznemirio, a posle nekoliko trenutaka kada su se malo pribrale, pozvale su policiju i prijavile šta su videle. Vremešni M. J. je, kako saznajemo, na brzinu navukao pantalone i mirno odatle odšetao prema naselju Liman, gde je ubrzo na osnovu opisa i uhapšen. Prilikom hapšenja se nije opirao, niti je pitao zbog čega ga odvode. Dečak je pronađen sakriven u žbunju, nedaleko od mesta gde se dogodio gnusni čin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima