KRALI GARDEROBU IZ TRŽNOG CENTRA: U Šapcu prijava protiv dvojice muškaraca iz Stare Pazove

A.D.

30. 11. 2020. u 15:06

PRIPADNICI šabačke policije, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu protiv dvojice muškaraca i Stare Pazove starosti 49 i 67 godina, čiji se podaci ne saopštavaju, a zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađa.

КРАЛИ ГАРДЕРОБУ ИЗ ТРЖНОГ ЦЕНТРА: У Шапцу пријава против двојице мушкараца из Старе Пазове

Foto: Depositphotos

Policija je u automobilu koji su koristila njih dvojica pronašla garderobu koju su, kako se sumnja, ukrali iz dve radnje u jednom tržnom centru u Šapcu.

Ukradena garderoba je vraćena oštećenim radnjama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu