LJUBOMORA POTEGLA NOŽ? Osumnjičenom za napad na suprugu pritvor do 30 dana

V. M.

08. 12. 2020. u 19:42

OSNOVNI sud u Loznici, na predlog OJT, odredio je pritvor Milanu M.(45) iz Tršića.

ЉУБОМОРА ПОТЕГЛА НОЖ? Осумњиченом за напад на супругу притвор до 30 дана

Foto: V. Mitrić

On je osumnjičen da je, u subotu po podne, u porodičnoj kući, nožem u leđa ubo suprugu N. M.(47), a zakačio sina M.M. (20), koji je pokušao da zaštiti majku.

Jauke je čuo komšiluk, brzo je stigla policija i Milan, koji je, inače, kao i njegova supruga, zdravstveni radnik, je uhapšen. Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova, uz saglasnost OJT.Posle saslušanja u OJT, sudija za predhodni postupak je, ramatrajući predmet, odlučio da ova Tršićanin, do daljeg, bude iza brave, u pritvoru Okružnog zatvora u Šapcu.

Milanova supruga je na bolničkom lečenju. Posle povrede urađena joj je takozvana torokalna drenaža i uspešno se oporavlja.

Povređeni mladić je u dobrom zdravstvenom, stanju što se ne može više da kaže za ovu porodicu, koja je, koliko do juče, slovila za skladnu u svakom pogledu. Navodno, ljubomora je uzrok nemilog događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024