PUCNJAVA U CENTRU GRAČANICE: Policija ranila osumnjičenog (VIDEO)

Novosti online

22. 12. 2020. u 19:02

U GRAČANICI je danas došlo do vatrenog okršaja kada je oko 17 sati iz policijske stanice u Gračanici pobeglo lice koju su pripadnici policije prethodno uhapsili.

ПУЦЊАВА У ЦЕНТРУ ГРАЧАНИЦЕ: Полиција ранила осумњиченог (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tom prilikom jedan policajac je upotrebio vatreno oružje i ranio osumnjičenog u predelu ramena. Osumnjičeni je van životne opasnosti, potvrdio je komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

- Pripadnici interventne jedinice su danas zaustavili vozilo u kojem se nalazila osoba za kojom je raspisana poternica zbog napada na službeno lice.

Ta osoba, kao i osoba koja se nalazila na mestu suvozača, a kod koje je pronađeno hladno oružje i protiv koje je podneta prijava, privedene su i zadržane u policijskoj stanici do dolaska jedinice iz Vučitrna, koja je trebalo da preume osobu za kojom je raspisana poternica.

Pre dolaska policajaca iz Vučitrna, osumnjičeni je pobegao iz policijske stanice, a policajci su krenuli za njim.

Tom prilikom jedan policajac je upotrebio vatreno oružje i ranio osumnjičenog u predelu ramena. Osumnjičeni je van životne opasnosti, rekao je Trajković.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima