NIKOME SE NIJE ZAMERIO, NEŠTO JE TU ČUDNO: Komšija ubijenog Bore iz Svrljiškog Lalinca o jezivom ubistvu koje je potreslo selo (FOTO)

J. Ćosin

25. 12. 2020. u 10:49

O SEDAMDESETPETOGODIŠNjEM Borisavu Kostiću, čije je telo pronađeno u porodičnoj kući u selu Svrljiški Lalinac 22. decembra, komšije kažu da se nikome nije zamerio ili se sa bilo kim svađao.

НИКОМЕ СЕ НИЈЕ ЗАМЕРИО, НЕШТО ЈЕ ТУ ЧУДНО: Комшија убијеног Боре из Сврљишког Лалинца о језивом убиству које је потресло село (ФОТО)

Foto: J. Ćosin

- Sam je živeo, žena mu je umrla pre dve godine, otac prošle godine. On je živeo svoj život, nije se svađao sa bilo kim - rekao je komšija Bora Marković.

Komšija je istakao da je čudno to što se desilo sa Borisavom, i da je on uglavnom gledao svoja posla, i da su okolnosti smrti čudne.

- Čudno je što se to desilo u selu, nije se svađao sa bilo kim. On ujutru dođe, otvori kapiju, ode u Svrljig pa se uveče vrati. Dolazili su mu ponekad svastičić i pre 20 dana jedan kolega iz kožare, koji mu je sekao drva - rekao je komšija ubijenog.

On je takođe pomenuo da je kod ubijenog Borisava ponekad dolazila žena iz Knjaževca, i da je ona zaslužna što je telo pronađeno.

- Jedna žena iz Knjaževca ga je zvala, ali se on nije javljao, pa je ona zvala policiju, koja je došla i pronašla telo.

Komšija je rekao da ništa nije video ni čuo, dok u devet časova nisu čuli miliciju i saznali da je ubijen njihov komšija.

Foto: J. Ćosin

 

Nakon Borine smrti, organi gonjenja su naveli da se najverovatnije radi o samoubistvu s obzirom na to da je telo nađeno u zaključanoj sobi, a muškarac je u rukama imao nož za koji se smatralo da se njime preklao.

Međutim, Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju, a Zavod za sudsku medicine je ustanovio da se radi o zločinu.

- Ključne su bile rane koje je žrtva imala po rukama, koje ukazuju da se muškarac branio od napadača – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove