AKCIJA SAOBRAĆAJNE POLICIJE U SOMBORU: Sankcionisana 102 vozača zbog preticanja i alkohola

J. Bekić

26. 01. 2021. u 14:42

POLICIJSKA uprava u Somboru, odnosno Odeljenje saobraćajne policcije, u lokalnoj akciji pojačane kontrole saobraćaja usmerenoj na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, koja je sprovedena 23. januara, od 16 časova do ponoći, prekontrolisali su 335 vozača, od kojih je 77 sankcionisano zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa.

АКЦИЈА САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ У СОМБОРУ: Санкционисана 102 возача због претицања и алкохола

Zoran Jovanović

Tom prilikom iz saobraćaja je isključeno 18 vozača, od kojih je 13 upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola, a jedan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Policija je iz saobraćaja isključila i trojicu mladića koji su automobilima upravljali sa probnom vozačkom dozvolom posle 23 sata i jednog koji je imao izrečenu zaštitnu meru zabrana upravljanja vozilom. Osam vozača je zadržano u prostorijama policije do istrežnjenja, odnosno do 12 časova, a to su ukupno 102 vozača.


Kako navode u PU, najviše vozača, njih 32, sankcionisano je zbog nekorišćenja sigurnosnog pojas i zbog toga apeluju na vozače  da budu odgovorni prema sebi i drugima, da poštuju ograničenje brzine, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i da koriste sigurnosni pojas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima