SIN NOŽEM IZBO OCA: Detalji stravičnog slučaja nasilja u Leskovcu, policija traga za osumnjičenim

I. M.

02. 02. 2021. u 08:53

DANILO. Ž.(52), iz leskovačkog sela Kumarevo, osumnjičen je da je nožem napao svog oca Svetislava (71), tako što mu je naneo nekoliko ubodnih rana u predelu stomaka, a da je potom pobegao sa lica mesta.

СИН НОЖЕМ ИЗБО ОЦА: Детаљи стравичног случаја насиља у Лесковцу, полиција трага за осумњиченим

Foto: I. Mitić

U policiji nam je potvrđeno da se intezivno traga za osumnjičenim, dok je povređeni čovek prebačen u leskovačku Opštu bolnicu gde mu je ukazana pomoć i on je trenutno, prema saznanjima iz policije, van životne opasnosti.

Sin je, prema nezvaničnim informacijama, ocu naneo pet ubodnih rana, ali srećom ni jedna od njih nije bila kobna.

Nezvanično saznajemo da se ova porodična drama odvijala noćas, pola sata oko ponoći, u kući dvojice muškaraca u kojoj su, posle smrti maćehe osumnjičenog za napad, živeli sami.

Kako je došlo do ovog napada i šta je bio povod da sin izbode oca utvrdiće istraga koja je u toku. Nezvanično saznajemo da napadač decenijama ima psihičke probleme od kojih se leči, ali da do sada nikada nije pokazivao znake bilo kakve agresivnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)