POVEZAO STARICU, PA JE NAPASTVOVAO! Užas u Grdelici, baka udarala po automobilu i tražila mu da stane

Novosti online

02. 02. 2021. u 13:42

OSAMDESETOGODIŠNjA M.P. iz Grdelice prijavila je leskovačkoj policiji neobičan pokušaj otmice i napastvovanja od strane, za sada nepoznatog lica, a ceo slučaj trenutno ispituje javni tužilac.

ПОВЕЗАО СТАРИЦУ, ПА ЈЕ НАПАСТВОВАО! Ужас у Грделици, бака ударала по аутомобилу и тражила му да стане

Foto Ilustracija

Baka se seća da je “kidnaper” bio star između 50 i 60 godina, srednjeg rasta, crnog tena i duguljastog lica, a na nogama je nosio sobne papuče.

Ova bizarna drama, kako stoji u policijskoj zabelešci, dogodila se 31. januara u ranim jutarnjim satima kada je nepoznati muškarac stao automobilom i ponudio joj da je poveze do Leskovca.

- Pošla sam kod sina u posetu u bolnici u Leskovcu. Ispred prodavnice u Dedinoj Bari (selo nadomak Grdelice) put mi je preprečio vozač automobila braon boje, i iako nisam htela, nekako me je ubedio da me preveze do Grdelice. Kada sam ušla u vozilo, on nije hteo da se zaustavi u Grdelici već je krenuo ka Vlasotincu, tražila sam da stane, ali on je zaključao vrata i nije se zaustavljao - navodi ova žena u podnetoj službenoj zabelešci.

“Kidnaper” se zaustavio negde u blizini sela Dadince jer je lokalni put posle nevremena preprečilo neko stablo, pa nije mogao dalje kolima.

- Udarala sam u automobil i rukama i nogama, tražila da me pusti, ali on to nije hteo. Onda mi je ponudio 3.000 dinara da se smirim. Kada sam ga odbila i rekla da imam novac, on mi je tražio da mu dam svoj. Zatim me je rukom uhvatio za nogu iznad kolena, stisnuo me je, a ja sam nastavila da udaram u vrata vozila, usled čega je spalo staklo. Ja sam to iskoristila da bacim svoje stvari kroz otvoreni prozor, a on je tek tada otključao auto i kazao da mogu da idem - navodi dalje ova starica.

Nesrećna starica se pešice vratila do Grdelice koja je od tog Dadinca udaljena desetak kilometara i svom bratancu ispričala sve što se desilo, nakon čega je sve prijavila policiji.

U PU Leskovac je rečeno da je ceo slučaj predat javnom tužiocu na dalje ispitivanje.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)