POZNAT IDENTITET JOŠ JEDNOG UHAPŠENOG! Pored Velje Nevolje, priveden i Milovan Tadić kome se sudi zbog brutalnog ubistva

Novosti online

04. 02. 2021. u 14:20 >> 15:24

MEĐU 16 osoba koje se sumnjiče da su članovi organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, nalazi se i Milovan Tadić, bivši član obezbeđenja kluba "Tilt".

ПОЗНАТ ИДЕНТИТЕТ ЈОШ ЈЕДНОГ УХАПШЕНОГ! Поред Веље Невоље, приведен и Милован Тадић коме се суди због бруталног убиства

Foto: M. Anđela

Njemu se inače i dalje sudi u Višem sudu da je, kao član obezbeđenja, krajem decembra 2015. godine nogom šutnuo u stomak Slobodana Vukića, koji je 15 dana kasnije preminuo u bolnici. Sudi mu se i za prodaju narkotika.

Belivuk i pripadnici njegove organizovane kriminalne grupe uhapšeni su protekle noći u velikoj policijskoj akciji - Belivuk je priveden na Rudniku, a Miljković u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove