OVO JE KLUB VELJE NEVOLJE: Belivuk i Mare se često pojavljivali na stadionu u Pančevu - policija preuzela svu dokumentaciju (FOTO)

V.N.

05. 02. 2021. u 15:57

OD pre neku godinu vlasnik fudbalskog kluba "Dinamo" u Pančevu postao je Veljko Belivuk i ljudi iz njegovog najbližeg okruženja.

ОВО ЈЕ КЛУБ ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Беливук и Маре се често појављивали на стадиону у Панчеву - полиција преузела сву документацију (ФОТО)

Foto: Z.Jovanović

Često se sa svojim obezbeđenjem i Markom Miljkovićem Maretom pojavljivao na stadionu i u ovom gradu na Tamišu.

Policija je uzela kompletnu dokumentaciju ovog fudbalskog kluba kakao b se utvrdilo konkretno vlasništvo i da li je novac stečen kriminalom prat kroz ovaj klub, kao i kupoprodaju igrača.

Inače, policija je tokom jučerašnjeg dana ispitivala i građevinske investitore iz ovog grada za koje postoji sumnja da im je Belivuk oteo nekoliko stanova gotovo u svakoj zgradi koju su zidali.

Foto: Z.Jovanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe