BAR ĆE U SMRTI BITI UZ NJEGA: Draganu (15) iz Pančeva, koji se utopio u Tamišu, otac dolazi na sahranu

Novosti online

05. 02. 2021. u 19:32

TRAGIČNA sudbina mladog Pančevca Dragana Drljića (15) koji je nestao 2. februara, a pronađen utopljen u Tamišu, potresla je Srbiju.

БАР ЋЕ У СМРТИ БИТИ УЗ ЊЕГА: Драгану (15) из Панчева, који се утопио у Тамишу, отац долази на сахрану

Foto: Fejsbuk

Dragan se na skok u reku odlučio zbog nesrećne ljubavi. Kako je istragom utvrđeno, dečak je nekoliko dana ranije raskinuo sa devojkom i to ga je jako pogodilo. Rekao je da mu život više nema smisla.

Devojci je ostavio oproštajno pismo koje joj je rekao da ne otvara do 16 sati i poklon. Oproštajno pismo i omiljene stripove ostavio je i najboljoj drugarici.

Dragan će biti sahranjen 6. februara na Novom groblju u Pančevu sa početkom u 16 časova. Majka Danijela Drljić je za “Alo” rekla da će sahrani prisustvovati dečakov otac koji nije živeo sa njima.

Takođe, izjavila je da će sahrani da prisustvuje i sveštenik.

Ona je ranije za medije govorila i rekla kako joj je život potpuno uništen, kako bi najradije legla pored svog deteta i kako se zahvaljuje inspektoru koji joj je dozvolio da sina poslednji put poljubi i zagrli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (8)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!