TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD ZVEČANA: Vozač "pežoa" prešao u suprotnu traku, poginuo na mestu nesreće

Novosti online

08. 02. 2021. u 19:52 >> 20:55

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se danas oko 13.30 časova dogodila na magistralnom putu Priština – Raška, u selu Srbovac, jedno lice je poginulo, dok je jednoj osobi ukazana lekarska pomoć i ona je prebačena u bolnicu u Severnoj Mitrovici.

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА КОД ЗВЕЧАНА: Возач пежоа  прешао у супротну траку, погинуо на месту несреће

Foto Tanjug

Prema rečima portparola Kosovske policije za region Sever, poručnika Branislava Radovića u udesu su učestvovala dva vozila, mitrovačkih registarskih oznaka, a od zadobijenih povreda na licu mesta poginuo je V. D. (70) vozač automobila marke "Pežo 307", dok je povrede zadobio M. A (35) vozač automobila marke Pasat, kojem je lekarska pomoć ukazana u bolnici u Severnoj Mitrovici.

„Do saobraćajne nesreće je došlo tako što je vozač "Pežoa" koji je preminuo na licu mesta, krećući se iz pravca Zvečana ka Leposaviću, a na osnovu vidljivih tragova na putu, u jednom momentu proklizao u svojoj saobraćajnoj traci i prešao u traku suprotnog smera, udario u trotoar i okrenuo se, a potom direktno uradio u prednju desni deo Pasata koji je dolazilo iz suprotnog smera“, rekao je Radović.

On je dodao da je alkotestom utvrđeno da vozač Pasata koji je povređen nije imao alkohola u krvi.

Radović je rekao da su na licu mesta, osim saobraćajne i istražne jedinice za drumski saobraćaj Kosovske policije, bili i pripadnici vatrogasne služne i Hitne pomoći, a saobraćaj na ovom delu puta normalizovan je posle dvočasovne blokade.

(kosovo-online.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije