UKRADENI BAKAR KRIO U KANTAMA ZA FARBU: Uhapšen Boranin zbog krađe vredne sirovine

V. Đ.

17. 02. 2021. u 20:24

ZBOG sumnje da je bio deo grupe koja je krala bakar iz fabričkog kruga kineske kompanije ‘’ZiJin’’, policija u Boru lišila je slobode svog sugrađanina A.C. (39).

УКРАДЕНИ БАКАР КРИО У КАНТАМА ЗА ФАРБУ: Ухапшен Боранин због крађе вредне сировине

Foto: Despositphotos

A.C. je zaustavljen dok je vozo kombi, a pregledom vozila pronađene su kante, za koje je šofer tvrdio da se u njima nalazi farba. Ali, kada su posude otvorene, u njima su uredno bili složeni koturovi od bakarne žice, težine blizu 600 kilograma.

Kkao se sumnja, on je tek deo organizovane grupe, koja nije ni prestajala da krade bakar I druge sekundarne sirovine I nakon privatizacije RTB. A.C. je podneta prijava zbog teške krađe I određeno zadržavanje do 48 sati.

Nedavno je iz hangara ‘’ZiJina’’ ukradeno I 700 kilograma bakarnih šina, a počinici još isu pronađeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)