ZA VOLANOM SA 2,64 PROMILA: Beočinac vozio pod dejstvom alkohola i izazvao saobraćajku

Lj.P.

19. 02. 2021. u 14:20

U PROTEKLA 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 17 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, jedna je teško, a sedam lakše povređeno.

ЗА ВОЛАНОМ СА 2,64 ПРОМИЛА: Беочинац возио под дејством алкохола и изазвао саобраћајку

Depositphotos

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo  se sedam saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, a četiri su zadobile lake telesne povrede.


Policijska uprava u Novom Sadu je, u tom periodu, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala  ukupno 330 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno devet vozača i četiri vozila, a zadržane su četiri osobe.

Pedesettrogodišnjem Beočincu određeno je zadržavanje zbog sumnje da je učinio prekršaj nasilničke vožnje, tako što je vozio sa 2,64 promila alkohola u organizmu i pritom izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj niko nije povređen.

Dva vozača zadržana su zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog mogućeg izbegavanja prekršajne odgovornosti, odlaskom u inostranstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima