POTPUNA POMETNJA U MILOVOJ STRANCI: Iz Koalicije Za budućnost Nikšića jasno rekli - DPS se seli u političku prošlost

V. K.

24. 02. 2021. u 20:47

IZ koalicije Za budućnost Nikšića saopštili su da u DPS-u vlada potpuna pometnja posle svakog "preseka" stanja na terenu, i da će se stranka Mila Đukanovića posle 14. marta preseliti u političku prošlost.

ПОТПУНА ПОМЕТЊА У МИЛОВОЈ СТРАНЦИ: Из Коалиције За будућност Никшића јасно рекли - ДПС се сели у политичку прошлост

Foto: Za budućnost Nikšića

- Koalicija Za budućnost Nikšića je pobednik izbora u Nikšiću i to možda ponajbolje znaju u DPS-u gde vlada potpuna pometnja nakon svakog "preseka" stanja na terenu. Zato im se, tako prestrašenima, priviđaju "topdžije" i zato su u haosu zbog posete budućeg gradonačelnika Nikšića Marka Kovačevića gradonačelniku Budve Marku Careviću. A kad su već kod tobdžija, naša poruka DPS-u je - kako su vas Koalicija Za budućnost Budve i njen nosilac torpedovali u Budvi 30. avgusta, tako će Koalicija za budućnost Nikšića i Marko Kovačević u Nikšiću 14. marta. Dakle, strah DPS je očekivan i opravdan. Sve razumemo - DPS se priprema da se nakon 14. marta preseli u političku prošlost - poručili su iz koalicije Za budućnost Nikšića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)