KOMITE OPET PSUJU "ČETNIČKE MAJKE" I VREĐAJU SRBE: Sramne scene u Grahovu, pogledajte kako su dočekali ministra Stijovića (VIDEO)

V. K.

24. 02. 2021. u 21:27

SRAMNO su dočekali pojedinci iz Grahova kod Nikšića ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Stijovića.

КОМИТЕ ОПЕТ ПСУЈУ ЧЕТНИЧКЕ МАЈКЕ И ВРЕЂАЈУ СРБЕ: Срамне сцене у Грахову, погледајте како су дочекали министра Стијовића (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Oni su noseći crnogorske zastave, i sa pripremljenim ozvučenjem i preko mikrofona slali ružne poruke na adresu Stijovića kome, kako jedan od nacionalista reče neće dozvoliti da dođe u Grahovo, jer je Grahovo crnogorsko!?

Psovali su "četničku majku" i da ne daju Crnu Goru koju će braniti od dušmana. 

- Niste dobrodošli u Grahovo. Niste jer je većinsko Grahovo crnogorsko. Lako ćete ovog puta moći prebrojati glasove. Moći ćete to da uradite na sve ruke. Niste dobrodošli u Grahovo kao ministar, možete samo doći kao putnik prolaznik ili turista - poručio je jedan od najglasnijih okupljenih.

Bilo je uvredljivih tonova - "vi ste izdajnici, marš odavde".

Tenzije su, međutim, kasnije splasnule kada je  ministar Stijovića rekao da je Vlada premijera Krivokapića Vlada svih građana Crne Gore i da je došao kako bi razgovarao sa meštanim o rešenjima problema u šumarstvu, problema navodnjavanja i drugih kojima je ovaj kraj zaokupljen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)