EKOLOŠKI POKRET OZON PODRŽAO KOALICIJU "ZABUDUĆNOST NIKŠIĆA" Perović: Snažno verujemo Marku Kovačeviću (VIDEO)

V.K.

25. 02. 2021. u 20:36

EKOLOŠKI pokret Ozon podržao je danas koaliciju Za budućnost Nikšića.

ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ ОЗОН ПОДРЖАО КОАЛИЦИЈУ ЗАБУДУЋНОСТ НИКШИЋА Перовић: Снажно верујемо Марку Ковачевићу (ВИДЕО)

Foto: Ozon

Marko Kovačević, kandidat za gradonačelnika Nikšića, razgovarao je o ekološkoj budućnosti grada sa Aleksandrom Perovićem, direktorom Ekološkog pokreta Ozon iz Nikšića. Perović je naveo da je “Zeleni plan" koji je projekat Ozona, integralno prihvatila koalicija Za budućnost Nikšića. 

- Zeleni plan za naš grad je definitivno vizionarski projekat koji bi našem gradu trebalo da obezbijedi održivu budućnost- smatra Perović, ocenjujući da je Marko Kovačević bio najbolji polaznik škole ekološkog aktivizma parlamentarnog programa koji su sprovodili sa mladim predstavnicima političkih partija.

- Mi Marku snažno verujemo, i verujemo da je on čovek koji može da iznese ovu priču koju je započeo. Marko je budućnost Nikšića i naravno da smo mi, kao neko ko se bori za budućnost Nikšića, na njegovoj strani.

Foto: Za budućnost Nikšića

Nosilac liste koalicije „Za budućnost Nikšića“  Marko Kovačević podsetio je da je upravo kao polaznik te škole upoznao ljude iz NVO Ozon, i video koliko oni dobra iskreno žele i Crnoj Gori kao ekološkoj državi koja je to načelno bila ali nije postala suštinski, ali i gradu Nikšiću iz kojeg većina članova te NVO dolazi. 

- Zato mi nismo imali nikakav problem da  “Zeleni plan” pogledamo, da ga dobro razmotrimo i izanaliziramo, jer znamo da su to dobri projekti i iskrene namere i upravo iz tih razloga smo odlučili da taj plan prihvatimo kao integralni deo našeg predizbornog programa i da to bude ono što ćemo ponuditi građanima Nikšića. Nadam se da će Nikšić sprovođenjem ovog plana poslužiti kao primer celoj Crnoj Gori, da bi Crna Gora kroz nekoliko godina postala istinski ekološka država, poručuje Kovačević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)